AlfaNum okuplja tim eksperata koji nastoji da približi svet savremenih govornih tehnologija širokom krugu korisnika. AlfaNum je u dosadašnjem periodu jedini koji je realizovao softverske komponente za visoko kvalitetno prepoznavanje i sintezu govora na srpskom jeziku.

Pored govornih tehnologija, AlfaNum se bavi i razvojem i implementacijom pozivnih centara, informacionih centara i baza podataka.

Ako razmišljate o unapređenju svog sistema korišćenjem savremenih govornih tehnologija, ili Vam je potrebna neka druga stručna usluga, slobodno nam se obratite. Poverenje koje nam ukažete ispoštovaćemo do kraja.

NAPOMENA: prikazane uređaje ne prodajemo pojedinačno, samo u sklopu naših gotovih sistema.

 

OpenVox

OpenVox je globalni proizvođač hardvera za Asterisk. Svoj veliki uspeh zasniva na inovativnim i pouzdanim rešenjima i velikoj posvećenosti razvoju open source platformi.

Koristeći OpenVox kartice, postiže se veliko rasterećenje centralnog procesora i povećanje stabilnosti celog sistema.

Podržani su svi tipovi ulaznih linija, od običnih analognih, preko ISDN BRI sve do T1/E1. Sve kartice i moduli se vrlo lako instaliraju i u potpunosti su kompatibilni sa odgovarajućim Digium karticama i modulima.

A400P

A400P je četvoroportna FXO/FXS analogna kartica. Može se koristiti u bilo kojoj kombinaciji FXO i FXS modula, zavisno od poslovnih potreba.

A800P

A800P je osmoportna FXO/FXS analogna kartica. Može se koristiti u bilo kojoj kombinaciji FXO i FXS modula, zavisno od poslovnih potreba. Poseduje hardverski ubrzane I/O operacije obezbeujući visoku stabilnost sistema i smanjujući opterećenje centralnog procesora.

A1200P

A1200P je analogna kartica koja ima potpuno novi firmver i drajvere. Na nju se može priključiti 12 FXO i FXS modula, zavisno od poslovnih potreba. Ova 12-portna kartica zahteva manje sistemskih resursa čak i od 4-portne i obezbeđuje čak 25% manji payload na centralnom procesoru.

FXS-100

FXS-100 modul se koristi da se kartica poveže sa nekim analognim uređajem (telefon, analogni GSM gejtvej, fax...). Ove module je moguće kombinovati sa FXO modulima u skladu sa potrebama poslovanja.

FXO-100

FXO-100 modul služi da se kartica poveže sa dolaznim PSTN linijama. Zahvaljujući modularnom dizajnu moguće je kapacitet kartice proširivati modulima po želji.

B200P

B200P je PCI 2.2 kompatibilna ISDN BRI kartica koja prihvata 2 BRI priključka. NT/TE mod se može odvojeno konfigurisati za svaki port.

D110P

D110P je jednoportna PCI 2.2 T1/E1 kartica koja nudi visoke performanse po veoma pristupačnoj ceni. Nudi veoma kompaktan interfejs sa Asterisk platformom i podržava mnoge industrijske protokole ukljućujuči MFR2, PRI, Cisco PPP... Njen nizak profil omogučuje ugradnu u 2U rack kućišta.