AlfaNum okuplja tim eksperata koji nastoji da približi svet savremenih govornih tehnologija širokom krugu korisnika. AlfaNum je u dosadašnjem periodu jedini koji je realizovao softverske komponente za visoko kvalitetno prepoznavanje i sintezu govora na srpskom jeziku.

Pored govornih tehnologija, AlfaNum se bavi i razvojem i implementacijom pozivnih centara, informacionih centara i baza podataka.

Ako razmišljate o unapređenju svog sistema korišćenjem savremenih govornih tehnologija, ili Vam je potrebna neka druga stručna usluga, slobodno nam se obratite. Poverenje koje nam ukažete ispoštovaćemo do kraja.

NAPOMENA: prikazane uređaje ne prodajemo pojedinačno, samo u sklopu naših gotovih sistema.

 

Imate ideju?

Ako imate ideju kako da iskoristite punu funkcionalnost Asterisk platforme ili njene tačno određene delove kako biste realizovali sistem po Vašoj meri, javite nam se, rado ćemo Vam izaći u susret.

Na raspolaganju Vam je Asterisk server sa opisanim funkcionalnostima kućne centrale, govornog automata i pozivnog centra, uz kominikaciju sa WEB serverom i/ili povezivanje na bazu podataka radi:

  • Prikaza podataka o pozivaocima/klijentima (CRM po Vašoj zamisli)
  • Ostvarivanja poziva radi specifične (telemarketinške) kampanje
  • Prikaza statusa zaposlenih (korisnika, agenata, redova čekanja, operatera...) i/ili linija
  • Statističke obrade podataka sistema u željenoj formi
  • Specifičnih konfiguracionih postupaka za konkretan sistem
  • Pregleda i kontrole sistema sa udaljene lokacije

Nudimo i povezivanje sa našim ASR serverima koji govorne automate podižu na viši nivo prepoznavanjem govora pozivaoca i TTS serverima koji u sprezi sa tekstualnim bazama podataka čine napredne govorne automate nenadmašne u pogledu efikasnosti i konfigurabilnosti.

Zašto biste izdvajali pozamašne sume novca za licence za proširenje svoje postojeće PBX infrastrukture? Integrišite Asterisk u svoj postojeći sistem sa svim raspoloživim funkcijama. Povezujemo Asterisk sa Vašom postojećom centralom preko analognih, PRI ili BRI linija, između javne mreže i centrale ili potpuno sa strane lokala.

Fleksibilnost Asterisk platforme pruža širok spektar funkcionalnosti koje prevazilaze granice klasičnog telefonskog sistema. Uz prepoznavanje i sintezu govora, web interfejse, spregu sa bazama podataka, ideje o sistemu koji tačno zadovoljava potrebe Vaše firme pretvaramo u stvarnost.