AlfaNum okuplja tim eksperata koji nastoji da približi svet savremenih govornih tehnologija širokom krugu korisnika. AlfaNum je u dosadašnjem periodu jedini koji je realizovao softverske komponente za visoko kvalitetno prepoznavanje i sintezu govora na srpskom jeziku.

Pored govornih tehnologija, AlfaNum se bavi i razvojem i implementacijom pozivnih centara, informacionih centara i baza podataka.

Ako razmišljate o unapređenju svog sistema korišćenjem savremenih govornih tehnologija, ili Vam je potrebna neka druga stručna usluga, slobodno nam se obratite. Poverenje koje nam ukažete ispoštovaćemo do kraja.

NAPOMENA: prikazane uređaje ne prodajemo pojedinačno, samo u sklopu naših gotovih sistema.

 

Proizvodi

U poslednjih nekoliko godina Asterisk se nametnuo kao najpristupačnije fleksibilno i stabilno rešenje za mala i srednja preduzeća koja žele moderan telefonski sistem. Asterisk se daje kao open source pod GNU General Public Licence, što u poređenju s klasičnim telefonskim sistemima znači da ne zahteva dodatne troškove u pogledu licenci za proširenje sistema ili uključivanja neke od njegovih funkcionalnosti.

Asterisk podržava širok skup protokola za transmisiju govora preko klasičnih telefonskih interfejsa. Asterisk ne zahteva dodatni hardver za podršku VoIP protokolima. Za konekciju sa javnom telefonskom mrežom ili telefonima koji ne podržavaju VoIP potrebna je neka od kartica sa podrškom za analognu telefoniju, BRI ili PRI ISDN. Povezivanje uređaja bez podrške za VoIP moguće je i preko SIP gatewaya. Proizvođači kartica koje se instaliraju u naše sisteme su Digium i OpenVox.

Svi naši sistemi su zasnovani na Asterisk platformi. Operativni sistem koji koristimo za rad Asteriska je aktuelna LTS verzija Server edicije Ubuntu Linuxa. Osnovu naših sistema čini serverska ili desktop računarska konfiguracija namenski konfigurisana u skladu sa zahtevima i potrebama naručioca sistema.

Odgovarajući zahtevima tržista bogat skup funkcionalnosti Asteriska uobličili smo u sledeće namenske sisteme:

Ako ni jedan od navedenih proizvoda ne zadovoljava Vaše specifične zahteve, pogledajte skup funkcionalnosti koje možete iskoristiti za sistem prilagoden isključivo Vašem preduzeću na ovoj stranici.