AlfaNum okuplja tim eksperata koji nastoji da približi svet savremenih govornih tehnologija širokom krugu korisnika. AlfaNum je u dosadašnjem periodu jedini koji je realizovao softverske komponente za visoko kvalitetno prepoznavanje i sintezu govora na srpskom jeziku.

Pored govornih tehnologija, AlfaNum se bavi i razvojem i implementacijom pozivnih centara, informacionih centara i baza podataka.

Ako razmišljate o unapređenju svog sistema korišćenjem savremenih govornih tehnologija, ili Vam je potrebna neka druga stručna usluga, slobodno nam se obratite. Poverenje koje nam ukažete ispoštovaćemo do kraja.

NAPOMENA: prikazane uređaje ne prodajemo pojedinačno, samo u sklopu naših gotovih sistema.

 

Yealink

Yealink je profesionalni proizvođač IP telefona i video telefona za tržišta širom sveta. Yealink proizvodi su u potpunosti kompatibilni sa industrijskim SIP standardom, te su na taj način interoperabilni sa širokim rasponom vodećih IP telekomunikacionih sistema, softsvičeva i IP multimedijalnih sistema koji su danas prisutni na tržištu. Visok kvalitet, lakoća korišćenja i pristupačna cena su ciljevi kojima Yealink teži. Yealink je kompanija sa 9 godišnjim iskustvom u VoIP industriji i 100% je orijentisan na VoIP proizvode. Osnovni tim ljudi ima 16 godina iskustva u telekomunikacijama, a više od 60 inženjera koji se bave istraživanjem i razvojem dokazuju inovativnu snagu kompanije koja konstantno razvija nove VoIP proizvode. Telefoni ovog proizvođača sadržavaju veliki broj funkcija koje pojednostavljaju poslovnu komunikaciju uz vrhunsku sigurnost, te se mogu koristiti sa velikim brojem kompatibilnih IP telefonskih centrala koje podržavaju Session Initiation Protocol (SIP).

Partner u distribuciji Yealink Proizvoda - Senter d.o.o

Yealink VP-2009 / VP-2009P

VP-2009(P) predstavlja savremenu generaciju IP multimedijalne komunikacije. Temeljen je na TI DaVinci procesoru, sa 7" LCD ekranom osetljivim na dodir rezolucije 800x480 piksela i 2MP kamerom (300k CMOS kamera kod modela VP-2009), uz vrhunski kvalitet zvuka. Podržani video format je do D1@30fps uz napredni H.264 kodek i prilagodljivo podešavanje propusnosti. Sve ovo jamči vrhunsko iskustvo komunikacije licem u lice, čak i pri manjoj propusnoj moći mreže. Nadalje, 20 tastera za brzi pristup memorisanim brojevima ili funkcijama, će bitno olakšati svakodnevni rad u poslovnom okruženju. Veliki izbor dodatnih priključaka sastoji se od 2xRJ45, 1xUSB, 1xSD, 2.5mm priključka za slušalice i AV priključaka, kako bi se dodatno proširile njegove funkcionalnosti. Izvrstan kvalitet slike, napredne telefonske funkcije, bogate aplikacije, moderan izgled, čvrsta i izdržljiva izrada – čine VP-2009(P) idealnim komunikacionim uređajem kako za poslovne, tako i za kućne korisnike

detaljnije...

Yealink SIP-T28P

Yealink SIP-T28P predstavlja sledeću generaciju VoIP telefona i namenjen je poslovnim korisnicima koji zahtevaju bogatu funcionalnost telefona, razumljiv korisnički interfejs i superioran kvalitet zvuka. Baziran na TI TITAN procesoru, nudi izvrstan kvalitet zvuka visoke definicije putem TI glasovnog sistema, HD slušalicu, HD zvučnik i HD codec (G.722). Uz veliki grafički ekran visoke rezolucije i sa ukupno 48 tastera, SIP-T28P pruža vrhunsko iskustvo korišćenja pri konfiguraciji, pozivanju i pri korišćenju XML preglednika itd. Osim toga, da bi se izbegli sigurnosni problemi pri prenosu vašeg govora, Yealink SIP-T28P podržava sigurnosne standarde TLS, SRTP, HTTPS, 802.1x, Open VPN i AES enkripciju – koji su neophodni za zaštitu od prisluškivanja i krađe podataka.

detaljnije...

Yealink SIP-T26P

Yealink SIP-T26P je napredni IP telefon dizajniran za maksimalnu produktivnost i efikasnost u svakodnevnom poslovnom okruženju. Temeljen na TI TITAN procesoru, nudi izvrstan kvalitet zvuka visoke definicije putem TI glasovnog sistema, HD slušalicu, HD zvućnik i HD kodek (G.722). Ugrađenih 10 DSS tastera daju brži pristup naprednim funkcijama IP telefonskih centrala kao što su BLF/BLA, interkom, preuzimanje poziva, XML pretraživač, Hot desking itd. Šest navigacionih i četiri softverska tastera omogućavaju lako korišćenje telefona. Pomoću deset funkcijskih tastera možete direktno pristupiti kontrolama zvuka i poziva. Uz to, SIP-T26P je opremljen velikim izborom priključaka (2xLAN, PoE, slušalice za glavu i priključak za module za proširenja), podržava 802.1x, Open VPN i druge sigurnosne standarde.

detaljnije...

Yealink SIP-T22P

Yealink SIP-T22P odlikuju intuitivni korisnički intefejs i napredne funkcije koje korisnicima umnogome olakšavaju upotrebu telefona i komunikaciju, pa tako poboljšavaju njihovu produktivnost. TI TITAN procesor omogućava bolji kvalitet zvuka visoke definicije, ima fleksibilne mogućnosti instalacije i koriščenja komunikacionih aplikacija drugih proizvođača. Kao povoljno IP komunikaciono rešenje, pomaže korisnicima da usmeravaju poslovne procese pružajući im bogato, sigurno i dosledno komunikaciono iskustvo u svakodnevnom poslovnom okruženju malih i velikih preduzeća.

detaljnije...

Yealink SIP-T20P

Yealink je proširio svoju ponudu IP telefona novim entry-level modelom SIP-T20P. Opremljen je TI TITAN procesorom i LCD ekranom sa 2x15 znakova, nudi mogućnost 2 VoIP korisnička naloga, zvuk visokog kvaliteta, širok raspon mogućnosti kodiranja zvuka, sigurnosnu zaštitu privatnosti, bogate funkcije kao što su XML telefonski imenik, priključenje dodatnih slušalica, PoE, PnP, Auto-provision i kompatibilnost sa vodećim platformama IP telefonskih centrala i soft svičeva. Omogućava korisnicima jednostavno, ugodno i pouzdano telefoniranje uz potpuno zadovoljenje svih osnovnih zahteva poslovnog okruženja. Uz to, SIP-T20P je lako instalirati, te predstavlja povoljno rešenje kako za firme tako i za kućne korisnike.

detaljnije...

Yealink SIP-T18P

SIP-T18P je jednostavan IP telefon čiju opremu čine TI TITAN procesor, opsežnih mogućnosti, ima napajanje putem LAN kabla (PoE), auto provision i kompatibilan je sa vodećim platformama IP telefonskih centrala i soft svičeva. Ekonomičan je i može se koristiti kao stoni telefon ili se montirati na zid. Dizajniran za radnu okolinu kojoj je potreban IP telefon, SIP-T18P je cenom vrlo prihvatljivo rešenje za manja preduzeća, hotele, domove, supermarkete, skladišta, portirska mesta itd.

detaljnije...

Yealink modul EXP39

Yealink EXP39 LCD modul za proširenja je dizajniran kako bi dodatno poboljšao snagu i fleksibilnost naprednih Yealink telefona SIP-T28P i SIP-T26P. Ima grafički LCD ekran od 160x320 tačaka i 20 fizičkih tastera od kojih svaki ima LED lampicu u dve boje. Pomoću njih vrlo je jasno prikazana podešena funkcija na svakom tasteru, te je jednostavan za upotrebu. Štaviše, imate i dodatnih 20 tastera ako „okrenete stranicu“, te time dobijate 40 programabilnih tastera. Svaki taster podržava niz funkcija kao što su brzo biranje, BLF/BLA, intercom, prosleđivanje/prebacivanje/preuzimanje poziva, stavljanje na čekanje itd. Moguće je spojiti do 6 EXP39 modula u lanac. Yealink EXP39 je idealan za recepcionere, administrativne radnike, agente kontakt centra, napredne korisnike i menadžere koji imaju potrebu za nadzorom i da svakodnevno upravljaju sa velikim brojem poziva.

detaljnije...

Yealink modul EXP38

Yealink EXP38 modul za proširenja, je dizajniran kako bi dodatno poboljšao snagu i fleksibilnost naprednih Yealink telefona SIP-T28P i SIP-T26P. Sadrži 38 potpuno programabilnih DSS tastera od kojih svaki ima svoju LED lampicu u dve boje, te se spaja i kontroliše putem IP telefona preko RJ-12 kabla. Može sadržavati do 228 dodatnih programabilnih ekstenzija kada se 6 EXP38 spoje u lanac na IP telefon. Yealink napredni modeli IP telefona podržavaju funkcije telefonskih centrala kao što su brzo biranje, BLF/BLA, intercom, prosleđivanje/prebacivanje/preuzimanje poziva, stavljanje na čekanje itd. - na svakom programabilnom tasteru EXP38 modula. Yealink EXP38 je idealan za recepcionere, radnike u administraciji, agente kontakt centra, napredne korisnike i menadžere koji imaju potrebu za nadzorom i da svakodnevno upravljaju sa velikim brojem poziva.

detaljnije...

 

Yealink naglavne slušalice YHS32

Yealink YHS32 su naglavne slušalice namenjene za rad u kancelariji, kod kuće ili u kontakt centru. Kompatibilne su sa celim rasponom Yealink poslovnih IP telefona. Karakteriše ih profesionalni dizajn, veliki jastučić za uši, savitljivi čelični okvir, mikrofon koji se može rotirati 330 stepeni, i izuzetno mala masa od svega 50 grama. Time je osigurana udobnost tokom celodnevnog korišćenja. Tehnologija uklanjanja šuma značajno doprinosi kvalitetu zvuka. Yealink YHS32 ima svoju jedinstvenu poziciju na tržištu zbog kombinacije udobnosti, trajnosti, izvrsnog kvaliteta zvuka i konkurentne cene.

detaljnije...